NAJ BO ZDRAVO HUJŠANJE NARAVNO HUJŠANJE

Hujšanje je ena najtežjih nalog s katero se danes sooča marsikdo. Mnogi med vami preizkušate eno shujševalno dieto za drugo, jeste malo in/ali neuravnoteženo, vendar vseeno niste zadovoljni z rezultatom na tehnici. Nekateri posegate po drastičnih dietah, ki so zdravju celo nevarne in škodljive. Prav zaradi slednjega se bomo v naslednjih vrsticah osredotočili na zdravo hujšanje, ki vam poleg želene vitkosti prinese tudi odpravo celulita, izboljšanje zdravja, dvig življenjske energije in razpoloženja.

Hitre rešitve ali dolgotrajne spremembe?

Veliko tistih, ki se odločajo za hujšanje, se v želji po hitrih rešitvah loti od raznoraznih popularnih diet do tablet, čajev in nadomestkov obrokov, ki obljubljajo neverjetne rezultate brez truda in spremembe prehranjevalnih navad. Ne dovolite, da vas zaradi hitrih rešitev mamljive reklame prepričajo, da boste zapravili svoj težko prisluženi denar in zdravje. Zavedajte se, da so tudi tako ali drugače slavne osebe, ki nastopajo v teh oglasih, plačane za uporabo njihovega obraza.

Če si resnično želite dolgotrajne spremembe, shujšati in hkrati izboljšati svoje zdravje, naj bo vaše osnovno vodilo to, da je zdravo hujšanje le naravno hujšanje. Navsezadnje tudi odvečne kilograme pridobimo zaradi nepravilne prehrane. Kršenje naravnih potreb telesa škodi naši vitalnosti in zdravju!

Kako shujšati zdravo in naravno?

Ključno pri zdravem hujšanju je razstrupljanje telesa s pravilnim prehranjevanjem. Uživanje sredstev za hujšanje (nadomestki obrokov, sredstva za zmanjšanje občutka lakote ipd.) le še poslabša že tako slabo fizično stanje telesa. Neuravnoteženo prehranjevanje in stradanje telesa je še slabše kot obremenjevanje telesa z odvečnimi kilogrami. Po takšnih dietah se kilogrami hitro povrnejo in običajno še okrepijo. Takšne spremembe lahko pustijo hude posledice na vašem zdravju, ki so včasih nepopravljive. Vsi ljudje hrepenimo po zdravju in dobrem počutju, ki jo želja po hitrem dosegu vitkosti zamegli razum.

V knjigi Zdravo hujšanje je naravno hujšanje boste našli odgovore, kako s pravilno prehrano in upoštevanjem naravnih zakonitosti prehranjevanja, ki so del inteligence človeškega telesa, ozdraviti vzroke telesnih in duševnih bolezni ter shujšati brez stradanja, odpovedovanja in slabe volje.

knjiga Zdravo hujšanje je naravno hujšanje

Avtorica pojasnjuje, da odvečni kilogrami, celulit in degenerativne bolezni nastanejo zaradi neustreznega življenjskega sloga, zlasti neustrezne prehrane. Tegobe današnjega časa izvirajo iz nezdrave črevesne flore in prenasičenosti s toksini, k čemur prispevajo: nepravilno kombiniranje hrane v obroku, pomanjkanje sadja in zelenjave v prehrani, uživanje prevelikih količin visoko predelane in konzervirane hrane, uživanje prevelikih količin koncentriranih beljakovin živalskega izvora (meso, mleko, jajca), stres, pitje alkohola, kajenje… S takšnim življenjskim slogom naši organi izločanja ne zmorejo izločati strupov v količini, kot jih vsakodnevno vnesemo v telo. Tako se pojavi debelost, celulit in degenerativne bolezni, ki jih včasih niso poznali: astma, kožne bolezni, sladkorna bolezen, depresija, bolezni krvožilnega sistema (zamašene žile, visok krvni tlak, srčne in možganske kapi ipd.), rak na prebavilih in druge vrste raka, osteoporoza, odpovedi ledvic…

Zdravo in naravno hujšanje je edina učinkovita in zdrava pot do cilja pri kateri boste uspešno izgubili odvečne kilograme. Zdravo in naravno hujšanje še ne pomeni, da boste kilograme izgubljali zelo počasi. Z načeli, ki so opisani v knjigi Zdravo hujšanje je naravno hujšanje vam bo uspelo razstrupiti odvečno maščobo hitreje, kot boste pričakovali.

Imela sem občutek, da se zredim že ob pogledu na hrano. Čeprav sem jedla zelo malo, sem imela nekaj odvečnih kilogramov. Ob upoštevanju vaših modrih nasvetov so se maščobe na stegnih in zadnjici stopile zelo hitro. In to klub temu, da zdaj jem več kot kadarkoli prej! Končno sem se naučila kako se hkrati pravilno prehranjevati in uživati v hrani.
Sabrina, Ljutomer
Za nakup in branje priročnika sem se odločila predvsem zaradi napihnjenosti v trebuhu. Vaš način pisanja me je že takoj pritegnil, vsebina, vse. Bila sem navdušena nad logično razlago. Dokaj hitro mi je uspelo priporočila vključiti v življenje. Pa je težko pri meni, saj nisem ravno discipliniran človek, kar se vidi že po tem, da se niti z rekreacijo ne ukvarjam. No v teh zadnjem mesecu se je tudi to spremenilo. Sem dobila navdih za zdravo življenje v vašem priročniku. Živim drugače, pa čeprav šele 1 mesec, trdim da uspešno, ker ravno začetek je po navadi težak. No pri tem načinu prehranjevanja ni odrekanja velikega. Vesela sem, da ste se odločila napisati priročnik, to je zelo ravnodušno ravnanje, prav nič egoistično. Ker ste želela to deliti z drugimi in olajšati stvari tudi drugim. Tudi moji bližji me opazujejo in sprašujejo, kaj se dogaja z mano tako pozitivnega. Ker vidijo rezultate v razpoloženju, me sprašujejo in mi sledijo. Hvala vam, ker ste nevede spremenili moj vsakdanjik na bolje.
Sabina, Maribor
Hvala za novo odkritje prehranjevanja! Nikoli lačna, vedno sita in v 14 dneh sem izgubila 5kg, manjši obseg ta zadnje in stegen! Sem vesela! Končno nekaj, kar drži in deluje!!!
Teja, Kranj
PO DVEH TEDNIH: Kupila sem vašo knjigo, jo prebrala in zdaj slabih 14 dni jemo jaz in mami po vaših načelih. Prva dva dni je bilo hudo, vsaj zame, ko sem začela. Se pa počutim bolje, energije imam več, nehala se je pa moja stalna utrujenost in zaspanost. Vse čestitke za to knjigo, ker je edina, ki resnično deluje.
PO NEKAJ MESECIH: Morem vam povedati,da jem po vaših načelih že par mesecev in sem končno uspela izgubiti dolgoletni celulit in moje odvečne kg, predsem trebušne obloge, ki mi jih ni uspelo izgubiti niti z rednim tekom. Pa tudi mami, ki ima probleme z ščitnico,so se ji začeli kg uspešno topiti.
Kaja, Krško

Pomembna je trajna sprememba življenjskega sloga

Francozi in Italijani so gurmani, ki nimajo tako velikih težav z odvečno težo in degenerativnimi boleznimi kot Američani in Evropejci. Vzrok njihove vitkosti in zdravja najdemo v njihovem življenjskem slogu: uživajo v nakupovanju živil, pripravi in uživanju hrane, znajo si vzeti čas za sprostitev in pristne odnose.

Takšne in drugačne diete ne delujejo, ker se naše telo na fizični in psihični ravni upira odrekanju. Naše telo potrebuje hrano! V knjigi Zdravo hujšanje je naravno hujšanje ni predstavljena dieta, ampak način prehranjevanja za vse življenje, ki je primeren za oba spola, ne glede na starost (tudi otroke in mladostnike). Posebno poglavje je namenjeno tudi nosečnicam, doječim materam ter moškim in ženskam, ki načrtujejo zanositev, saj je prevelika nasičenost organizma s toksini najpogostejši vzrok neplodnosti, izgube zarodka, zdravstvenih težav pri dojenčkih, nevšečnosti med nosečnostjo (slabost, otekle noge, prevelika telesna teža ipd.), težavami med porodom in dojenjem.

Naj bo zdravo hujšanje naravno hujšanje!

Komentiraj

Email naslov je tajni.