KNJIGA – HUJŠANJE, DIETA, ZDRAVJE, ZDRAVA PREHRANA…

KNJIGA S KATERO BOSTE POSTALI VITKI, LEPI IN ZDRAVI ZA VEDNO

brez stradanja, prikrajšanosti in slabe volje  

 ZDRAVO HUJŠANJE JE NARAVNO HUJŠANJE: Shujšajmo in ozdravimo bolezni z naravnim, preprostim in učinkovitim načinom prehranjevanja brez stradanja je knjiga s katero vam bo uspelo:

 • hitro in trajno izgubiti odvečne kilograme
 • odpraviti celulit
 • izboljšati metabolizem
 • nahraniti in pridobiti mišice
 • povečati moč in vzdržljivost
 • nahraniti možgane in izboljšati zbranost, koncentracijo in delovno storilnost
 • odpraviti telesne in psihične vzroke bolezni s katerimi ste se že sprijaznili

Berite dalje in razkrili vam bomo skrivnosti naravnega načina prehranjevanja, ki jih medicina, farmacija, lepotna in dietna industrija skrivajo pred vami, ker jim ne prinašajo dobička…

Saj ne želite svoj težko prisluženi denar prinašati velikim koorperacijam in določenim posameznikom, ki se bogatijo na vaš račun? Tudi, če vas vedno znova s skrbno načrtovanimi reklamami zavajajo, da bo izdelek rešil vaše težave z odvečnimi kilogrami, celulitom, zdravjem, pomanjkanjem energije, vitaminov, mineralov…?

Prenehajte zapravljati denar za razne “čudežne” kreme, ki ne delujejo, lepotne tretmaje, ki imajo le kratkotrajen učinek, razne čaje, tablete in obliže za hujšanje, ki škodujejo vašemu zdravju in ne topijo maščob, ki bi jih radi izgubili.

Podarite sebi in svojim bližnjim lepoto in zdravje z naravnim načinom prehranjevanja, denar pa namenite prijetnejšim stvarem. Odprite vrata novim spoznanjem in kakovostnejšemu življenju. Spremenite svoje razmišljanje o hujšanju, zdravem prehranjevanju in zdravju…

…kajti hujšanje je lahko tudi prijetno,

hujšanje lahko vsestransko izboljša vaše zdravje ter splošno počutje,

zdravo prehranjevanje pa ne pomeni, da boste odslej kupovali samo drago hrano ter jedli zelenjavo in tofu.

Z naravnim načinom prehranjevanja bodo neprijetni stranski učinki hujšanja postali le bled spomin iz preteklosti. Spoznali boste, da je izguba kilogramov lahko tudi prijetna stvar brez stradanja, prikrajšanosti, upadanja energije, brezvoljnosti, pomanjkanja koncentracije in napadov “volčje” lakote. Z naravnim prehranjevanjem se bo hkrati z vašo telesno težo izboljšalo tudi vaše splošno počutje ter povečala moč in vzdžljivost. Tudi na področju zdravja boste začeli opažati presenetljive spremembe na bolje. Izginile bodo tako vsakodnevne neprijetnosti kot so težave s prebavo (napihnjenost, zgaga, plini, zaprtost…), glavoboli, prehladi itd. kot težave na katere ste se že navadili (kožne bolezni, alergije, bolezni srca in ožilja, povišan krvni sladkor, povišan holesterol, kandida, menstrualne bolečine in PMS…). Prav tako boste opazili izboljšanje na psihičnem počutju, saj prehranjevanje, ki temelji na naravnih zakonih, vpliva na razpoloženje, izboljša zbranost za šolsko in drugo delo ter omili ali celo odpravi težave z depresijo, anksioznostjo in tesnobo.

Spoznajte zakonitosti naravne, preproste in učinkovite metode prehranjevanja s katero boste brez stradanja uravnovesili svojo telesno težo in izboljšali ali ohranili svoje zdravje.

Knjiga vsebuje napotke za naraven način prehranjevanja, ki temeljijo na naravnih zakonitostih oz. inteligenci človeškega telesa, ki nam je dana z evolucijo.

Knjiga vsebuje:

 • razlago naravne izpopolnjenosti človeškega telesa za samozdravljenje in preproste nasvete kako podpreti regeneracijske sile v telesu
 • vpliv prehrane na pojav telesnih in duševnih bolezni
 • vpliv prehrane na telesno težo
 • nasvete kako odkrijemo vzroke bolezni in odvečnih kilogramov ter kako do trajnega zdravja in vitkosti
 • nasvete kako s pravilno prehrano razstrupiti telo
 • opis psihičnih ter fizičnih bolezni, ki jih povzroča pomanjkanje določenih hranil ter nasvete za uživanje hrane, ki ta hranila vsebuje
 • kako nahraniti sive celice
 • kako stabilizirati raven sladkorja v krvi
 • opis naravnih zakonov prehranjevanja (kako jesti kot nam je namenila narava)
 • dnevni ciklus hranjenja: kako jesti več, vendar pravilno sestavljeno hrano ob pravem času (kdaj, kaj in kako jesti, da ne preobremenimo prebavo)
 • poglavje o izločanju blata

In to še ni vse. Knjiga vsebuje tudi:

 • PREGLEDNICO PRAVILNEGA KOMBINIRANJA HRANE
 • PREGLEDNICO STOPNJE (ČASA) PREBAVLJIVOSTI VSEH ŽIVIL

Knjiga lahko koristi vsem, ki bi radi izboljšali kakovost svojega življenja, ohranili svoje zdravje, preprečili prezgodnjo starost in izgubili odvečne kilograme. Priročnik je primeren za vse, tako za vegetarijance kot vsejede ne glede na starost in spol:

 • ZA VSE, KI BI RADI ZA VEDNO IZGUBILI ODVEČNE KILOGRAME

Sodite med tiste, ki so ”neprestano na dieti”? Preizkušate eno neuspešno shujševalno kuro za drugo? Ste preizkusili že vse diete tega sveta, pa nobena ni imela dolgotrajnih učinkov? Jutri res začnete? So novoletne zaobljube za zdravo življenje že drugi teden januarja stvar preteklosti? Vam je morda uspelo shujšati, pa se vam je poslabšalo vaše zdravstveno stanje in ste vse kilograme pridobili nazaj? Ste se naveličali šteti kalorij, glikemični indeks, tehtati maščobe, šteti dnevni vnos beljakovin? Mislite, da imate počasno prebavo in se zaradi tega zredite? Z upoštevanjem naravnega ciklusa prehranjevanja in iz njih temelječih zakonitostih, ki so del evolucije človeka in jih zaradi tega ne moremo spremeniti, se bo uravnovesila tudi vaša prebava. Kriv ni vaš metabolizem, kriv je način prehranjevanja!

Mislite, da bi si izmišljevali toliko vrst diet, če bi resnično delovale? Vse diete, ki jih lahko izvajate le krajši čas kot je npr. 90-dnevna ločevalna dieta ali diete, kjer telo prikrajšate za določena hranila ali energijsko vrednost, so škodljiva za fizično in psihično zdravje. Možgani ne delujejo, če jih ne nahranite z zdravimi maščobami! Telo ne obnovi celic, če jih ne nahranite z beljakovinami! Več o tem, v katerem delu dneva, kako in s katerimi hranili nahraniti možgane in celice ter o tem, zakaj diete ne delujejo in kaj deluje, pa vam do zdaj nihče ni hotel povedati, ker od tega ni imel dobička, vam razkrijemo v knjigi Zdravo hujšanje je naravno hujšanje.

Ste se kdaj spraševale, zakaj se maščobne blazinice in celulit nalagajo na trebuhu, stegnih in zadnjici? Tudi na to vam odgovarjamo v knjigi Zdravo hujšanje je naravno hujšanje in vam hkrati razkrivamo, kako maščobo in celulit na t.i. problematičnih telesa učinkovito in trajno odpraviti brez posebnih posegov in lepotnih tretmajev. Da, lepe in mlade in vitke ste lahko tudi brez lepotnih operacij. Če bi vam te skrivnosti razkrili, ne bi bile več “sužnje” patentiranih izdelkov in drugih storitev. Mi vam te skrivnosti razkrivamo v knjigi Zdravo hujšanje je naravno hujšanje.

 • ZA ŽENSKE, KI IMAJO TEŽAVE S CELULITOM

Ste se naveličale skrivati pomarančasto kožo in si ne upate obleči kratkih hlač ali mini krila? Ne oblečete več svojih najljubših kopalk? Se na plaži skrivate pred pogledi drugih? Za vas imamo rešitev, saj bo z naravnim načinom prehranjevanja tudi vam končno in za vselej uspelo odpraviti pomarančasto kožo. S skrivnostmi, ki se nahajajo v knjigi Zdravo hujšanje je naravno hujšanje, bo vaša koža izgledala kot v mladosti.

 • ZA TISTE, KI BI RADI PRIDOBILI KAKŠEN KILOGRAM

Ste med redkimi posamezniki, ki vam vsi zavidajo, da se ne morete zrediti? Imate občutek, da vas nihče ne razume, saj so vse diete prirejene za tiste, ki želijo izgubiti kilograme? Mi vas razumemo in vam zagotavljamo, da se bo z naravnim načinom prehranjevanja, ki upošteva inteligenco telesa, najprej uravnovesila vaša prebava, kasneje pa tudi telesna teža. Prehitra prebava lahko škoduje vašemu zdravju, saj telo nima časa vsrkati vseh hranilnih snovi, ki jih potrebuje za svoje optimalno delovanje in obnovo celic. Preprečite to in naročite knjigo Zdravo hujšanje je naravno hujšanje, kjer boste dobili vse informacije o pravilnem prehranjevanju!

 • ZA STARŠE, KI JIM PRIMANJKUJE ENERGIJE ZA VSAKODNEVNE NALOGE IN ODGOVORNOSTI

V sodobnem življenju, ki od nas zahteva popolno predanost tako poklicnemu in družinskemu življenju, nam velikokrat zmanjka energije za vsakodnevne užitke. Ker ravno služba zaradi vse večjih zahtev delodajalcev zahteva popolno predanost, smo po navadi mi in naši najdražji prikrajšani za vsakodnevne družinske radosti. Pomislite: se tudi vam dogaja, da porabite v službi toliko energije, da popoldan nimate energije za ukvarjanje s svojim otrokom in partnerjem? Trpi zaradi tega kvaliteta vašega družinskega življenja? Ali obratno: ste zaradi odgovornosti družinskega življenja v službi brez energije? Brez skrbi, niste edini… Opažamo, da je pomanjkanje energije kronična težava vseh mladih staršev, saj je čas, v katerem se odločimo za starševstvo polno vsakodnevnih odgovornosti in naporov. Hkrati, ko se odločimo za družino po navadi tudi intenzivno delamo na karieri. Kot da to ne bi bilo dovolj pa družba od vseh nas zahteva večno mladost, lepoto, vitkost in nasmejanost. Le redki pa so posamezniki, ki jim uspe zadostiti vsem družbenim merilom. Z naravnim prehranjevanjem bo tudi vam!

 • ZA NOSEČNICE

Če se želite naučiti zdravega prehranjevanje za nosečnost brez slabosti in drugih nevšečnosti ter zdrav razvoj otroka, vam je e-priročnik pisan na kožo. Knjiga Zdravo hujšanje je naravno hujšanje je tudi primerno darilo, saj izraža skrb za bodočo mamico in dojenčka.

 • ZA MLADE MAMICE

Vsaka nosečnost pusti na telesu določene sledi. Želite stopiti odvečne kilograme kljub dojenju? Z naravnim prehranjevanjem ste lahko brez skrbi, da bi škodili sebi ali vašemu dojenčku. Prav nasprotno, pravilno prehranjevanje, ki je v skladu z vašimo naravnimi notranjimi procesi vam bo pomagalo, da boste lahko čim dlje hranile svojega dojenčka po naravni poti.

 • ZA MOŠKE

Gospodje, si želite izgubiti kakšen kilogram? Morda pridobiti kakšno mišico več? Mi vam bomo razkrili kako, saj je vaša telovadba in garanje za mišice brez koristi, če mišic ne nahranite s primernimi hranilnimi snovmi. Hrati vam bomo razkrili kako povečati moč in vzdržljivost, da vam bo uspelo premagati nasprotnika pri vaši najljubši športni dejavnosti.

 • ZA STARE STARŠE

Vas zanima kako starost dočakati in živeti s polno močjo? Že imate težave s povišanim holesterolom, sladkorno boleznijo, debelostjo, boleznimi srca in ožilja, zaprtjem, boleznimi prebavil in drugimi boleznimi, ki so povezane z življenjskim slogom? V e-priročniku boste izvedeli, da dolgo in polno življenje niso sanje, je realnost. Namesto treh škatlic aspirina, ki za kratek čas poskrbijo, da ne čutite bolečin, naročite e-priročnik, ki vas bo za vselej osvobodil bolečin in trpljenja. Pomislite, koliko denarja ste porabili za zdravnike in zdravila, ki vam ne pomagajo?! Koliko denarja ste vložili v državno blagajno pa si kljub temu morate plačevati zdravniške storitve in nekatera zdravila?! V Knjigi Zdravo hujšanje je naravno hujšanje izveste, da je zdravje tudi poceni.

 • ZA VSE TISTE, KI IMAJO TEŽAVE Z DUŠEVNIM ZDRAVJEM

Imate težave s koncentracijo, zbranostjo za šolske in delovne naloge, depresijo, anksioznostjo in tesnobo? Imate neprestano občutek, da niste “celi” in da vam nekaj manjka? Občutek vas ne vara, saj vašim možganom res nekaj primanjkuje. To so snovi, ki vam jih medicina vsiljuje z antidepresivi in pomirjevali, katerih slabost je, da imajo le kratkotrajen učinek. Potem se težave spet ponovijo. V knjigi Zdravo hujšanje je naravno hujšanje izveste kako hrana vpliva na počutje in duševno ravnovesje. Kakšna je cena, da spoznate kako hrana in stres zastrupljajo možgane in vplivajo na pojav duševnih motenj ter s katerimi živili nahranimo možgane, da izboljšamo duševno zdravje, veste samo vi.

 • ZA ŠTUDENTE, DIJAKE IN OTROKE

Inteligenca ni dovolj, možgane moramo tudi nahraniti, če želimo, da delujejo. Naša vsakodnevna prehrana je s hranili za možgane zelo revna, zaradi česar moramo biti še posebej pozorni na to, da možganom damo pravo hrano. Vas zanima s katero hrano nahranimo možgane, da lažje mislimo, se zberemo za šolo ali delo ter povečamo delovno storilnost in uspešnost? Poglejte v knjigo Zdravo hujšanje je naravno hujšanje!

 • ZA OTROKE

Imajo vaši otroci težave z alergijami, sladkorno boleznijo, debelostjo, zbranostjo za šolsko delo, hiperaktivnostjo…? Mnogi starši so presenečeni, kako način prehranjevanja in vrsta hrane vpliva na vedenje otrok. Naročite tudi vi e-priročnik, če bi radi imeli mirnejšega in ubogljivejšega otroka, ki vam ne bo delal nepotrebnih skrbi.

Odprite vrata k novim spoznanjem in kakovostnejšemu življenju. Presenetilo vas bo, kako lahko naravna in preprosta metoda da tako učinkovite in presenetljive rezultate!  

Spoznajte zakonitosti naravne, preproste in učinkovite metode prehranjevanja s katero boste brez stradanja uravnovesili svojo telesno težo in izboljšali ali ohranili svoje zdravje.

Podarite zdravje sebi in svojim bližnjim ter si že danes zagotovite svoj izvod e-priročnika. Naročite ga in z branjem lahko začnete že čez nekaj minut, saj je na voljo tudi v elektronski obliki.

LASTNOSTI KNJIGE

Naslov: Zdravo hujšanje je naravno hujšanje: SHUJŠAJMO IN OZDRAVIMO BOLEZNI z naravnim, preprostim in učinkovitim načinom prehranjevanja brez stradanja

Avtor: Suzana Fridl

Vsebina: 172 strani

Velikost: 15,24 x 19,06 cm

Format: Gradivo je pripravljeno v elektronski obliki (PDF dokument). Možno pa je noročiti tudi tiskano knjigo.

Možnost natisa: DA

Avtorske pravice: © DRUŠTVO IZZIV, 2010. Vse pravice pridržane.

Kako do priročnika?

Knjigo je mogoče naročiti TUKAJ.

Komentiraj

Email naslov je tajni.