Namen bloga Skrivnost zdravja je promocija zdravega načina življenja in ohranjanja zdravega življenjskega okolja – bivanja človeka v sožitju z naravo. Cilj bloga je dvigniti zavest o odgovornosti posameznika za lastno zdravje in ohranjenje narave.

Blog je namenjen vsem vam, ki vas zanimajo koristne informacije s ključnih področjih vašega življenja (ZDRAVJE, ODNOSI, OSEBNA RAST, KARIERA, DENAR, PROSTI ČAS, ZNANJE IN EKOLOGIJA), ki sinergično vplivajo na zdravje, lepoto in izpopolnjenost tako človeka kot narave.

KOLO ŽIVLJENJA

Blog Skrivnost zdravja je namenjen naravi in zdravju prijaznemu življenju.

Blog Skrivnost-zdravja je drugačen, ker…

- vam ponuja konkretne, zanimive, drugačne, pestre, verodostojne in skrbno izbrane prispevke. Spolnost, zasvojenosti, psihološki dejavniki za razvoj bolezni in preprečevanje zdravljenja idr., so tabu in velikokrat spregledane teme, ki glede na problematiko v naši družbi potrebujejo širšo in drugačno obravnavo kot so jo dejansko deležne.

- Prispevki, nasveti in informacije so oglaševalsko neodvisni. Na njem pa se lahko predstavijo in oglašujejo zgolj strokovnjaki in organizacije, ki se ukvarjajo z naravnim načinom zdravljenja in podjetja, ki so človeškemu zdravju in okolju prijazna ali se ukvarjajo s proizvodnjo ali trženjem izdelkov, storitev in metod, ki pripomorejo k ohranjanju narave in bivanju človeka v njenem sožitju.

verz

Avtor: Suzana Fridl, univ.dipl.soc.del. E-naslov: suzana@skrivnost-zdravja.si